"Vakmanschap is de kwaliteit die voortkomt uit creëren met passie, toewijding en een diep respect voor traditie."

Onze Special Editions.

Als trotse producent van hoogwaardige likeuren en jenevers kondigen wij met trots aan dat we elk jaar, in de herfst, een Speciale Editie zullen lanceren. Vakkundig vervaardigd door onze meester-distillateur, Monique ten Kortenaar.

Nr. 2 Imperial-Stout, ex-Islay Cask Finish

Een authentieke Genever die een echt vatverouderingsproces heeft ondergaan, nauwgezet vervaardigd door onze meester-distillateur. Na 3 jaar in een first-fill ex-bourbonvat te hebben gerijpt, hebben we deze Korenwijn overgebracht naar een vat waarin eerder Islay single malt whisky heeft gerijpt, waarna het nog eens 6 maanden heeft gerust.

Deze Islay-whiskyfinish geeft de Korenwijn zijn turfachtige tonen. De heldere houtachtigheid van de bourbon combineert goed met de warme vanille. Achterin zorgt de Imperial Stout voor een vleugje geroosterde bitterheid.

ABV: 46%

Outturn: 300 Flessen

Uitverkocht

Nr. 1 Pedro Ximenez Cask Finish

Een echte Barrel Aged Genever gecreëerd door onze meester-distillateur. Het dankt zijn prachtige gouden kleur en complexe smaak aan de uitgebreide rijping van 5 jaar op eiken vaten uit de Franse Limousin-regio en ex-bourbonvaten.

Na dit rijpingsproces wordt de genever geblend en rust hij nog 9 maanden op Perdo Ximenez-vaten. Deze PX-finish geeft de genever zijn ronde en lichtzoete smaken, die perfect in balans zijn met de diepe vanille- en geroosterde smaken.

ABV 47.7%

Outturn: 850 Flessen

Uitverkocht

Contact