'Premium kleine batches gedistilleerde dranken en likeuren in precies de juiste hoeveelheden voor uw restaurant of (cocktail)bar'

Het toegewijde team van specialisten richt zich op pleitbezorging voor deze uitstekende, authentieke zowel bar ( & bartender) als retail gedreven spirits en likeuren. Samen met het bar management en bartending team worden cocktails, menu's en activiteiten gecreëerd om ervoor te zorgen dat de consument geniet van zijn drankjes en een geweldige ervaring heeft.

Private Label

Onze distilleerderij heeft de capaciteit om gedistilleerde dranken en likeuren onder private label te produceren, variërend van relatiegeschenken en startups tot wereldwijde gedistilleerde merken.

Bij Wynand Fockink bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen likeuren of gedistilleerd merk te produceren. Wij bieden u een one-stop-shop oplossing van concept en receptontwikkeling tot labelontwerp en bottelen.

Email ons

Onze Experience

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 50 jaar in distilleren, verouderen en blenden, weten we wat er nodig is om een nieuw product te creëren dat het zowel lokaal als internationaal goed zal doen. Tijdens het proces zullen wij onze expertise op de meeste gebieden delen en uw eigen likeur, wodka, gin, rum of whisky produceren.

Contact