Gelegen aan de Pijlsteeg in hartje Amsterdam, we kunnen met trots zeggen dat wij echte Amsterdammers in hart en nieren zijn.

Het gaat helemaal terug tot 1724 toen Wynand Fockink de gedateerde distilleerderij overnam, gebouwd in 1679, die tot op de dag van vandaag nog steeds ons huis wordt genoemd.Met de bloeiende likeurindustrie in Amsterdam bezat Wynand Fockink aan het einde van de 18e eeuw twaalf andere gebouwen, bouwde het kleine steegje dat naar onze voordeur leidde en groeide uit tot een van de meest opvallende plekken van Amsterdam met nog betere drankjes.Ook na onze overname gingen ons proeflokaal, distilleerderij en slijterij inclusief al ons personeel en ons authentieke merk door en maakten ons tot een van de oudste en meest authentieke Nederlandse bedrijven, nog steeds werkend als vroeger.

Distilleerderij

In 1870 bestond onze distilleerderij uit 80 medewerkers, vijf stills en een stoommachine. Dit bleef precies zoals het was tot 2013, toen de distilleerderij volledig werd gerenoveerd.Door uit te breiden met twee nieuwe koperen ketels, kwamen er meer kansen voor ons en gingen we verder als de Lucas Bols-distilleerderij.Het hart en de ziel van ons merk: onze distilleerderij. De plek waar we onze likeuren blijven maken zoals vroeger en nu andere merken zoals Damrak en Bols.

Ontdek meer over ons

Proeflokaal

Bezoek ons ​​in Amsterdam en kom langs in ons proeflokaal waar sinds de 17e eeuw niets is veranderd, ook ons ​​assortiment niet.Met klassieke likeuren als Volmaakt Geluk, Bruidstranen en Hansje in de Kelder serveren wij u een breed scala aan jenevers en likeuren waardoor u de perfecte Hollandse beleving krijgt. Maak je bezoek compleet met een slokje Boswandeling likeur of Half en Half en ontdek wat ons wereldberoemd heeft gemaakt.Naast de heerlijke jenevers (Superior) en fruitbrandewijnen, kun je hier ook genieten van uitstekende tapbieren.

Routebeschrijving naar ons proeflokaal

Bezoek ons ​​proeflokaal voor een biertje en een van onze genevers en ervaar onze traditie van het buigen voor de borrel.

Slijterij

In Amsterdam bekend om ons brede assortiment authentieke en ambachtelijk gemaakte producten, bieden we u eenenvijftig likeuren, negen brandewijnen, acht jenevers, vier bitters, twee extra merken, een korenwijn en een Amsterdam Dry Gin.Onze slijterij maakt het onmogelijk om te kiezen, maar met behulp van ons proeflokaal loopt u gegarandeerd met precies de juiste flessen naar buiten. Wil je iets mee naar huis nemen als cadeau? Onze originele Tulpenglazen of giftsets zijn hier om indruk te maken.

Bezoek onze webshop

Een voorproefje van onze collectie

Ontdek meer
arrow-right
Bitterkoekjeslikeur Bitterkoekjeslikeur
€25,50
Abrikozenlikeur Abrikozenlikeur
€25,50
Kaffa Koffie Likeur Kaffa Koffie Likeur
€25,50
Citroenlikeur Citroenlikeur
€25,50