Master distiller since 1679, gevestigd in hartje Amsterdam!

'Kwaliteit mag nooit worden opgeofferd voor gemak'

Wij bij Wynand Fockink streven ernaar een nieuw soort kant-en-klare premium cocktail ervaring te creëren. Het leveren van alle complexiteit en vakmanschap die je zou vinden in je favoriete bar, zonder de noodzaak van meerdere ingrediënten of apparatuur. Wij brengen de bar rechtstreeks naar uw huis met de hoogwaardigheid die u gewend bent, wanneer u onze producten consumeert en ervan geniet.

Cocktails

Wynand Fockink Cocktails zijn gebaseerd op natuurlijke smaken en gemixt met WF gedistilleerde dranken. Wij creëren de hoogste kwaliteit, op eigen spirit gebaseerde, gebottelde cockails. We gebruiken alleen volledig natuurlijke ingrediënten en zijn gespecialiseerd in ambachtelijke creaties. We zijn erg trots op het product, ons merk, en hoe we samenwerken om iedereen echt het beste van het beste te brengen.
Wij onderscheiden ons door echt te veranderen wat mensen verwachten van een cocktail in flessen. We hebben drie verschillende cocktails ontwikkeld; de Old Fashioned, de Jasmine Aviation en de Espresso Martini. Dus of je nu een cocktail liefhebber bent die zijn koelkast gevuld wil houden met super lekkere kant-en-klare cocktails of je wilt indruk maken op je vrienden en familie: onthoud, Fockink Cocktails is jouw antwoord.

Kant-en-klare kwaliteit

Heb je ooit thuis van een cocktail van bar kwaliteit willen genieten, of het nu een Old Fashioned, Aviation of een Espresso Martini is, maar wil je niet de moeite doen om alle nodige flessen bij elkaar te krijgen (of ze allemaal afzonderlijk te kopen) en je dan bezig te houden met het afmeten, mixen, muddlen en wat al niet meer (of anders een barman te chanteren om ze bij jou thuis te komen maken)? Professioneel gemaakte voorgebottelde cocktails kunnen de oplossing zijn waar je altijd al van gedroomd hebt! Wij hebben het voor u gefixed! De instructies voor de perfecte portie zijn eenvoudig te vinden op onze website. Volg gewoon de QR-code op de fles. Niet alleen zijn ze geweldig om te genieten van een top kwaliteit cocktail met weinig tot geen gedoe, ze zijn perfect voor feestjes waar je liever met je gasten praat dan al hun drankjes te mixen.