Premium Cocktails

Bij Wynand Fockink geloven we dat kwaliteit nooit mag worden opgeofferd voor gemak. Daarom hebben wij een nieuwe premium ready-to-drink cocktailervaring ontwikkeld. Met alle complexiteit, authenticiteit en vakmanschap die je in jouw favoriete bar zou vinden. Wij brengen deze kwaliteit rechtstreeks bij je thuis met de premiumness die je gewend bent bij het drinken en genieten van al onze producten.

Wynand Fockink Cocktails zijn gebaseerd op natuurlijke smaken en geblend met eigen gedistilleerde dranken. We hebben voor deze premium cocktails alleen volledig natuurlijke ingrediënten gebruikt, het zijn echte ambachtelijke creaties. We zijn enorm trots op het product en hoe het team heeft samengewerkt om het beste in deze cocktails naar boven te halen. Deze cocktails onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en ze zijn in een handomdraai te bereiden.

We hebben drie verschillende cocktails ontwikkeld; de Old Fashioned, de Jasmine Aviation en de Espresso Martini.

Wanneer je een cocktaillover bent die zijn koelkast gevuld wil hebben met super delicious ready-to-drink cocktails of je wilt je vrienden en familie imponeren met top cocktails: onthoudt, Fockink Cocktails zijn het antwoord. 

Premium Bottled Cocktails

Wil je thuis willen genieten van een cocktail van echte bar-kwaliteit, een Old Fashioned, Aviation of een Espresso Martini, maar wil je liever niet alle benodigde flessen moeten kopen en dan vervolgens het gedoe van afmeten, mixen, muddlen en wat al niet meer (of anders uitzoeken hoe je een barman kunt chanteren om naar je huis te komen om ze te maken?). Professioneel gemaakte premium kant en klare cocktails zijn de oplossing! We hebben super cocktails gecreerd die verbazingwekkend eenvoudig te bereiden zijn met betrouwbare instructies voor de perfect serve zijn te vinden op onze website, volg gewoon de QR-code op de fles. Ze zijn niet alleen geweldig om met weinig tot geen handelingen te genieten van een cocktail van topkwaliteit, ze zijn ook perfect voor feestjes waar je liever met je gasten praat dan continue al hun drankjes staat te mixen.

Onze Cocktails

Jasmine Aviation - De Aviation is een stijlvolle vintage cocktail welke gemaakt is met Otenba, citrus, jasmijn en violette. De smaak is citrus, licht bloemig. Samen met Monique, onze head distiller en oprichter van het merk Otenba, hebben we deze geweldige cocktail samengesteld.

Old Fashioned - De Old Fashioned is een klassieke cocktail welke wij op een klassieke manier hebben gemaakt. Wat dat betreft past de naam goed bij ons, een klassieke cocktail gemaakt door het authentieke Wynand Fockink. Een mannelijke cocktail met stijl, waarbij wij de Superior 5 years aged Genever als basis hebben genomen.

Espresso Martini - De Espresso Martini is een cocktail met espresso, WF Jonge Genever, koffie likkeur en iets siroop. Deze cocktail is krachtig en opwekkend door de koffie, maar ook romig en zoet door de likeur en de siroop. Kiezen tussen koffie en een cocktail na het eten is dus niet langer nodig, deze cocktail heeft het beste van allebei!