Wynand Fockink maakt meer dan 70 oud Hollandse likeuren en jenevers, en die kunt u hier proeven in een authentieke 17 eeuwse omgeving, op de traditionele wijze van het buigen voor een borrel en slurpen uit een traditioneel tulpglaasje. Proost!

Het Proeflokaal

Openingstijden: dagelijks van 14.00 tot 21.00 uur

Het authentieke proeflokaal heeft nog steeds een 17e eeuws karakter en assortiment. Wij schenken een grote verscheidenheid aan jenevers en likeuren. Onder de diverse eigen likeuren bevinden zich veel oud-Hollandse likeuren, zoals Volmaakt Geluk, Bruidstranen en Hansje in de Kelder. Likeuren zoals de Boswandeling en de Half en Half hebben Wynand Fockink wereldberoemd gemaakt. Naast de overheerlijke jenevers (Superior) en vruchtenbrandewijnen kunt u hier ook genieten van voortreffelijke tapbieren. Het karaktervolle Proeflokaal, dat een bijzondere verzameling antieke flessen herbergt, kent nog steeds de traditie van het buigen voor het eerste slokje.

Om het individuele karakter van het proeflokaal te behouden is het niet mogelijk deze te bezoeken met groepen groter dan 7 personen. Voor groepen tot 12 personen bieden we interessante proeverijen in onze proeverijruimte aan.

Onze Geschiedenis

Rond 1679 startte Wynand Fockink een likeur-distilleerderij.

Kunnen we je helpen?

Rond 1679 startte Wynand Fockink een likeur-distilleerderij.